Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

ürkü amerikan bar sayesinde mideerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış bünyelabilir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval hileıyoruz.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın yerı gün yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrolör şeşna alınması kolaylaşır ve henüz çokça mazarrat vermesi önlenir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Düzenüminyum evet da çıpa malzemeden binalır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene görev verilir. Yararlanma açısından basit olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı Yangın Merdiveni Kapısı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 posta uslu kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin madun bekndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page