Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya gayrı bir ivedi durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

çoklukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden temel seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + dizi seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da mâni olabilir. Bu sayede, yangının yaratması olasılı ekonomik etkilerini en aza indirir.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Biraşkın yangın kapısı modelinin mevki aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, tezyinî yangın bapları, ölçünlü yangın bapları kadar modeller de bulunuyor.

Birçok şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik pası gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini amelî görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler hane önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite Yangın Çıkış Kapısı ve en muvafık hediye politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven düzgün bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya estetik endişeların bir faktör evetğu binalar yürekin oranlı hale getirir.

Report this wiki page